Transport gratuit


transport gratuit   

      RugVity Home doreste sa reduca costurile aferente achizitionarii produsului dorit. De aceea livrarea este GRATUITA, atat pentru Bucuresti cat si pentru restul tarii. Avand costurile de transport eliminate, va puteti concentra pe alegerile dumneavoastra si nu pe cheltuieli suplimentare. 

 Alege cu incredere produsele RugVity pentru ca aici satisfactia clientului este prima prioritate!

 

 

Covoare Personalizate - "RugVity Custom Made Rugs"


 

      Acum iti poti realiza covorul dupa imaginatia ta. RugVity iti ofera sansa sa iti alegi culoarea, dimensiunea, designul si materialele: lana, matase, poliester, insertii de piele si orice combinatie intre acestea. Trimite-ne pe adresa noastra orice schita, desen sau idee impreuna cu cat mai multe detalii legate de ceea ce iti doresti si noi te vom contacta. Exprima-ti personalitatea intr-un mod unic, RugVity Custom Rugs te ajuta sa daruiesti cadoul perfect celor dragi si nu numai!

Contacteaza-ne acum: office@rugvity.ro

 

Servicii complete pentru parchet


 servicii_parchet      Pentru orice tip de parchet, RugVity te ajuta prin servicii de transport, montaj, finisaj, reconditionare si intretinere. Toate in cel mai scurt timp posibil de la data achizitiei. Oferim garantie pentru orice tip de lucrare (transport parchet, montaj parchet, finisaj parchet) si impunem un standard de calitate in Romania. De asemenea, asiguram si solutiile necesare recomandate de producator pentru intretinerea parchetului.

Timpul si confortul clientului au intotdeauna prioritate pentru noi

 

 

Consultanta complet gratuita pentru parchet


consultanta      

      Specialistii RugVity va ofera suport tehnic gratuit incepand de la alegerea materialelor necesare si a parchetului potrivit pana la intretinerea acestuia dupa montaj. Serviciul de consultanta se desfasoara atat in showroom, cat si la domiciliul clientului in functie de lucrare.

Orice proiect de succes incepe si se finalizeaza prin comunicare

 

 

Constructii de case la cheie


constructii case      

       RugVity Home este lider de piata specializat in solutii complete de proiectare si amenajari interioare de lux. Proiectul prezentat ofera confort unic si finisaje deosebite. Printre punctele forte se numara rezistenta anti-seisimica, izolare termica si fonica. Constructiile de case sunt finalizate in cel mai scurt timp in baza unor costuri optime.

Proiectele noastre de constructii case sunt executate in timp real avand la baza confort si siguranta 

 

Pentru orice tip de parchet, RugVity te ajuta prin servicii de transport, montaj, finisaj, reconditionare si intretinere. toate in cel mai scurt timp posibil de la data achizitiei. Oferim garantie pentru orice tip de lucrare si impunem un standard de calitate in Romania. Deasemenea asiguram si solutiile necesare recomandate de producator pentru intretinere. Timpul si confortul clientului are intotdeauna prioritate.