1. Introducere

Am decis sa abordez un subiect foarte interesant dar si foarte pretențios: amenajarea cu tapet. Acest accesoriu decorativ are un efect puternic, dar trebuie sa fim atenti la modul de folosire.

2. Prezentare

 Cromatica

Livingul din imagine este relativ mic iar culoarea predominanta este albul. Pereții vin în completarea culorii albe și ofera o stare de relaxare și confort. Totodata, tapetul este centrul de atenție al camerei, fiind încastrat în sticlă, iesind foarte bine în evidență în combinația de culori alb - turquoise al mobilierului și pereților.

tapet simulare

Stil

Stilul adoptat pentru acest living este unul minimalist, pentru a pune cât mai mult în evidență conceptul tapetului.

Ergonomie

Ergonomia acestei camere este concentrată pe zona utilizată cel mai des: sitting zone . Aceasta trebuie să fie centrul de interes al camerei. Astfel, având tapetul încastrat în sticlă, creem o notă decorativă deosebită. Traseul verde indică fluxul ergonomic iar cercul albastru zona de interes a camerei.

tapet ergonomie spatiu

Experienţă şi sfaturi utile

Este binecunoscut faptul că livingul este cel mai des folosit. Mai mult decat atat, aceasta cameră trebuie să fie spectaculoasă, cu personalitate și să ofere in egala masura si liniște spirituală.

3. Gânduri şi note de final

Livingul are menirea de a fi cameră de zi, unde îți petreci majoritatea timpului când stai în casă, unde primești invitații, sau unde îți expui propriul stil după un concept de design propriu.

4. Referinţe

Produse:

produse folosite in decor

1. Tapet model “ 40006-40”

2. Vopsea decorativă

3. Parchet model “RugVity”

4. Draperie model “Rea BCO’

5. Perdea model “ Tubico 1734”

6. Tapiterie model “40006-40”

7. Plinta model “ DX 157”

8. Spot lumina

Vă aşteptăm în showroom-ul RugVity pentru a vă oferi toate informaţiile necesare, atât despre produse cât şi despre consultanţă pentru design interior.

link catre alte prezentari: review-uri si sfaturi utile Rugvity