1.Introducere
 Pentru un review pe masura la aceasta gama este nevoie de multa maculatura si o introducere reusita. Astazi am deosebita placere sa va fiu gazda prezentarii gamei RugVity Fur din propria noastra colectie si credeti-ma ca merita.
 
2.Prezentare si caracteristici
 Am ales nu intamplator cateva modele pentru a le aduce un omagiu pe masura, pentru ca sunt sigur ca nu ati vazut asa ceva. Cand vorbesc despre RugVity Fur gandul imi zboara, inevitabil la blana Alpaca.. care este fara sa exagerez o adevarata piesa de arta realizata de natura, o fibra mai fina si mai densa decat matasea.

Gama RugVity Fur este compusa din diverse modele, dar le putem clasifica usor dupa materialul din care sunt facute si anume: blana Alpaca si blana Merinos.Asadar, sa incepem:

Blana Alpaca - este practic blana de Lama (animalul ce traieste in America de Sud), mai exact in Peru, cu o grosime a blanii ce atinge cam 10 cm. Aspectul estetic este superb, asa cum va puteti convinge din poze. Este foarte important de mentionat ca blana Alpaca este disponibila numai in culorile naturale si anume alb, bej, crem, maron si negru. Dimensiunile si formele sunt standard dar se pot face comenzi personalizate pentru orice dimensiune si forma dorita.

Cateva imagini pentru blana Alpaca:

blana alpacablana alpaca 2


blana alpaca 3blana alpaca 4

 blana alpaca 5blana alpaca 6

blana alpaca 7blana alpaca 10

Blana Merinos - este confectionata din blana de miel Merinos si prezinta o finete aparte. Aceasta poate fi achizitionata pe orice marime,culoare si forma. Ca dovada am ales sa va prezint un model standard si unul sub forma de "fluture".

Cateva imagini pentru blana Merinos:

prezentare merinosprezentare merinos 2
 prezentare merinos 3prezentare merinos fluture

prezentare merinos fluture 2prezentare merinos fluture 3


 Materiale folosite. Este evident faptul ca toate fibrele prezentate sunt naturale. Se remarca atat la Alpaca cat si la Merinos eleganta si finisajul materialelor, cat si faptul ca sunt extrem de pufoase si placute la atingere.

 

materiale Alpacamateriale Merinos

materiale Merinos fluture
Confectionare. Covoarele din aceasta categorie de produse sunt realizate avand pe verso o panza protectoare la Alpaca sau o piele ecologica moale in cazul Merinosului pentru a face "priza" intre parchet/marmura si covor,cu rolul de antiderapant.

confectionare alpacaconfectionare alpaca 2

confectionare alpaca 3confectionare Merinos

confectionare Merinos flutureconfectionare Merinos fluture 2

Blana Merinos prezinta o margine din piele si se observa ca interiorul este 100% din blana naturala. Vreau sa evidentiez faptul ca se pot face covoare nu doar din blana, ci si din combinatii din piele si blana, create sub diferite forme cum ar fi spre exemplu acest "fluture",  Zoomarex Butterfly.

Intretinere. Intreaga gama se aspira regulat si se duce la curatatorie ecologica profesionala spre a fi curatata pe baza de abur.
 Vreau sa punctez faptul ca modelele de Alpaca se pot scutura, asa pur si simplu, pentru ca sunt foarte usoare; de asemenea, cu cat sunt mai aspirate si ferite de trafic intens, cu atat sunt mai pufoase si mai prezentabile.
 

3.Ganduri si note de final
 E clar!! Trebuie sa aveti "putin egoism" :)) sa tineti aceste bijuterii departe de talpile invitatilor, pentru ca sunt prea frumoase si se adapteaza usor incaperilor de care dispuneti.
 Va rog sa ma credeti, nu vreau si nu ma lasa inima sa spun ceva de rau legat de aceste covoare, care pentru mine sunt adevarate nestemate.
 
 4.Concluzii Gama RugVity Plus

PRO:

 -aspectuoase
 -pufoase
 -culori naturale(la Alpaca)
 -se pot vopsi in orice culoare pentru o adaptare perfecta cu spatiu dumneavoastra(la Merinos)
 - se curata foarte usor
 - recomandate mai ales pentru seminee, dormitoare si cabane de munte

CONTRA:
 - e nevoie de antiderapant (la alpaca)
 - usor pretentioase daca sunt expuse in zone de trecere frecventa
 
 
NOTA FINALA IN CATEGORIA PRODUSE PREMIUM: 9.5

In cazul in care ati ezitat sa achizionati astfel de produse, lasati-ma sa va spun ca pur si simplu merita macar vazute! Aspectul estetic si fiabilitatea acestor produse este garantata chiar de natura, caz foarte rar in zilele noastre.

link catre produse prezentate: Gama RugVity Fur

link catre alte prezentari: review-uri si sfaturi utile Rugvity

http://www.rugvity.ro/review/