1. Introducere

                Una din camerele cele mai putin luate în “vizor” de consumatorii de design este holul. Aparent, poate fi un spaţiu nesemnificativ pentru locuinţa fiecăruia.

2. Prezentare

Cromatica

hol modelare

Acest tip de hol are un anumit model de client pentru designer. Practic, un bărbat intre 35-40 de ani, încă necăsătorit, căruia îi place arta, sculptura, pictura, muzica şi are desigur o situaţie financiară foarte bună. Altfel spus, din punct de vedere cromatic, contrastul predomină si texturile reci cum ar fi piatra, marmura, sticla şi lemnul închis la culoare, dau o sobritate aparte acestui hol.

Stil

Stilul adoptat pentru aceast spaţiu este minimalist. Astfel sunt ascunse toate obiectele care în mod normal ar fi intr-un hol, şi pune în evidenţă centrul de interes al camerei: un perete sculptat in dreapta.

Ergonomie

hol ergonomie

Ergonomia acestei camere se împarte în două arii generale. Zona de intrare, marcata cu cercul verde şi zona pentru depozitarea obiectelor. Incepem cu zona verde şi după cum observăm este spaţiul cel mai mare pentru a asigura un flux natural ergonomic atunci când sunt mai multe persoane la intrare. Zona albastră este zona unde sunt depozitate toate lucrurile care incurca ergonomic, optic şi funcţional un hol obişnuit (haine, încălţăminte, bagaje, obiecte)  

Experienţă şi sfaturi utile

În hol trebuie să aveţi tot timpul un miros placut, putin strident, pentru a crea un impact către orice vizitator. Spun miros putin strident, pentru ca in acel spatiu nu se sta, ci doar este o porţiune de trecere si cu siguranţă nu este deranjant un miros mai intens. Un sfat util este să aveţi un sistem audio ascuns, preferabil în surdină, în aşa fel încât cel care stă acolo să nu ştie de unde vine sunetul.

3. Gânduri şi note de final

Nu uitaţi: holul este cartea de vizită a casei. Primul impact cu orice vizitator. Practic, prin acesta iţi poţi face o impresie foarte clară asupra persoanei doar din primele secunde.

4. Referinţe

Produse:

produse hol folosite

1. Vopsea decorativă “RugVity”

2. Mobilier la comandă “RugVity”

3. Sculptură concept

4. Corpuri iluminat  “Rug Vity”

5. Corpuri iluminat  “Rug Vity”

6. Uşă “Rug Vity”

7. Concept perete sculptat

8. Marmură neagră

Vă aşteptăm în showroom-ul RugVity pentru a vă oferi toate informaţiile necesare, atât despre produse cât şi despre consultanţă pentru design interior.

link catre alte prezentari: review-uri si sfaturi utile Rugvity