1.IntroducereDormitorul

Dormitorul este una din cele mai importante camere dintr-o locuinţă. De ce? Pentru că această cameră trebuie să ne dea doza de energie zilnică.

 

2.Prezentare

Cromatica.  Cromatica dormitorului in general trebuie să fie cât mai liniştitoare şi fără contraste. Menirea este de a recupera energia şi a menţine echilibrul atât fizic cât şi spiritual. In imaginea de mai jos putem vedea o cromatică de marouri cu parchet de stejar alb pentru a mări spaţiul considerabil.

dormitorul - stil si cromatica

Câteva accente albe cum ar fi tabloul si corpul de iluminat pentru o relaxare cât mai profundă şi în acelaşi ton cu pardoseala. În partea dreapta avem oglinda încastrată  pe uşa şifonierului pentru a mari şi mai mult spaţiul.

Stil.  Stilul adoptat pentru acest dormitor este unul minimalist pentru a nu aglomera spaţiul şi a maximiza senzaţia de relaxare şi confort.

Ergonomie.  Ergonomia acestei camere este concentrată pe zona cea mai frecvent utilizată şi anume spaţiul între pat şi usa şifonierului.

Ergonomie

Acea zona trebuie sa fie relativ spaţioasă pentru a putea accesa toate lucrurile din interiorul şifonierului. De aceea spaţiul între pat şi fereastră este mai mic decat spaţiul intre şifonier şi pat.

Experienţă şi sfaturi utile.   Din experienţa proprie vă spun că orice dormitor, trebuie gândit pe o perioadă lunga de timp.

Spre exemplu atunci când vă pregătiţi să consultaţi un designer trebuie să aveţi în vedere timpul alocat acasă, dacă sunteţi foarte stresat atunci când veniţi de la servici, dacă sunt mai multe dormitoare în casă  fiecare cu specificul propriu, şi mai ales importanţa acestei camere. Ideea de bază este să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii  de contrast, culoare sau obiect care să vă placă separat. Toate obiectele trebuie sa fie unitare şi să nu fie în contrast cu restul ambientului.

3.Gânduri şi note de final

Trebuie să luaţi în considerare că subconştientul nostru ţine cont de absolut orice culoare sau aglomerare de obiecte în timpul somnului ca urmare pentru un somn cât mai odihnitor şi liniştit trebuie să mergeţi pe culori cu un mesaj calm şi ordine în aşeyarea obiectelor.

link catre alte prezentari produse: prezentari produse Rugvity
link catre alte prezentari: review-uri si sfaturi utile Rugvity