1.Introducere

În cele ce urmează voi dezvolta un subiect extrem de interesant pentru orice consumator de design. Bucătăria, un stimul sau o necesitate?

2.Prezentare

bucatarie modelare

 Cromatica. Această bucătărie este bazată pe contraste. Si ca accent de culoare petele de culoare roşie ale căpşunelor. Pardoseala închisă la culoare se completează de un covor deschis pentru a ieşi în evidenţă.

Stil. Pentru această bucătărie am adoptat un stil modern contemporan cu linii minimaliste şi un design relativ simplu.

Ergonomie.

ergonomie

Ergonomia acestei camere se împarte în două arii generale. Zona de trafic intens unde se circulă foarte des, şi zona de luat masa unde evident o folosim pentru a lua masa sau pur şi simplu a sta la o discuţie. Zona albastră indică zona de trafic unde practic se petrece majoritatea timpului în bucătărie şi zona verde care are rol de luat masa. De reţinut la acest capitol este că într-o bucătărie este bine să unim toate utilităţile cât mai aproape una de alta pentru a maxima spaţiul si a oferi loc pentru dining sau pur si simplu pentru obiecte decorative. Ideea generală este ca spaţiul să “respire” să fie un flux ergonomic cât mai natural şi uşor de realizat.

Experienţă şi sfaturi utile. Trebuie şă ştiţi că atunci când mergeţi la un designer şi vorbiţi cu el despre cum să fie bucătăria trebuie să aveţi în vedere următoarele criterii:

-flux ergonomic cât mai natural

-spaţiu pentru depozitare suficient

-utilităţile (aragaz, frigider, hotă, chiuvetă) să fie aşezate cât mai corect posibil, cum ar fi frigiderul NICIODATA nu trebuie să stea lângă aragaz sau cuptor, aragazul să fie langa peretele exterior pentru a amplasa hota cât mai uşor posibil.

-spaţiul de dining dacă este în aceiaşi încăpere cu bucătăria să fie cât mai departe posibil de aragaz, cuptor sau chiuvetă.

 

3.Gânduri şi note de final

De reţinut pentru acest gen de cameră este că orice fel de design preferaţi fie clasic fie modern trebuie să imbine funcţionalitatea efectivă a camerei adică preraparea mancărurilor curaţarea de vase sau chiar maşină de spălat cu esteticul şi ergonomia încăperii.

 4.Referinţe

Produse:

produse bucatarie folosite

1.Uşă model “RugVity”

2.Parchet model “RugVity”

3. Mobilier “RugVity”

4. covor model Rug Vity

5. Mozaic la comandă Rug Vitz

6. Corp iluminat Rug Vity

7. Mozaic la comandă Rug Vitz

Vă invităm în showroom-ul RugVity pentru a vă arăta produsele cât şi consultanţă pentru design interior.

link catre alte prezentari: review-uri si sfaturi utile Rugvity