1. Introducere

Astăzi îmi voi îndrepta atenția catre una din încăperile de bază ale locuinței: baia. Camera unde funcționalitatea și esteticul trebuie îmbinate cât mai bine.

2. Prezentare            

modelare baie

Baia este încăperea care trebuie să unească necesitățile de bază cu plăcerea unei băi relaxante. Relaxarea în toate privinţele ei si pentru toate tipurile de persoane.

 Cromatica

Stilul cromatic pentru această baie este unul destul de agresiv. Accentele puternice de alb, pata de culoare si prosopul roşu dau compoziţiei viaţă. Acest gen de combinaţie este una destul de rar întâlnită, pentru că are un public restâns. Majoritatea clienţilor doresc un spaţiu deschis şi culori relaxante.

Experienţă şi sfaturi utile

Trebuie să ştiţi că acest stil de baie este folosit de persoanele mai sobre si conservatoare, care îşi găsesc relaxarea în meditaţie şi contrast. De obicei, bărbaţii burlaci sunt publicul numărul unu al acestui concept.

3. Gânduri şi note de final

  Atunci când redecoraţi o baie trebuie să ţineţi cont de ce aveţi nevoie. Fie o baie mai sobră  bazată pe meditaţie şi contrast, fie o baie relaxantă şi liniştituare. Ca în orice cameră trebuie respectată şi o ergonomie cât mai eficientă, în aşa fel încât fluxul mişcărilor să fie natural. Mai mult, trebuie sa evitam obiectele si sa aglomeram lucrurile într-un colţ.

 4. Referinţe

Produse baie :

produse baie folosite

1.Faianţă Rugvity

 2.Mozaiv Rug Vity

3. Cadă model “ Lks435”

4. Gresie Rug Vity

5. Covor Almati Rug Vity

6. Prosoape Guy Laroche

7. Chiuvetă Rug Vity

 

Vă invităm în showroom-ul RugVity pentru a vă arăta produsele cât şi consultanţă pentru design interior.

link catre alte prezentari: review-uri si sfaturi utile Rugvity

 Cromatica.