Descriere companie


RugVity Home este menit sa ofere clientilor sai  cele mai bune solutii de amenajari interioare. 

  Conceput pentru a satisface pana si cele mai rafinate gusturi, RugVity ofera in exclusivitate pentru Romania produsele studiourilor de design Guy Laroche, Renato Balestra, Joop, Wissenbach, V & H, Rugvity Rugs si Applico.

 Magazinul  comercializeaza o gama larga de covoare, perdele, draperii, lenjerii de pat, mocheta si tapet. Colectia de covoare se remarca prin imaginatie si o abordare diferita a unui concept nou de design interior care schimba ideea clasica de covor. Se disting covoare unicat, modele inovatoare în culori radiante, lucrate manual din lana, matase, blana naturala, insertii din piele exotica, cristale Swarovski si alte materiale sofisticate. 

Rugvity apartine companiei Megamarrex, aceast brand fiind unul dintre cei mai mari importatori de covoare din tara. Totodata, detine si doua showroom-uri in Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa). Printre brandurile de top comercializate se regasesc Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania impune un nou standard in domeniul covoarelor manuale de pe piata romaneasca, o nota decorativa aparte de calitate.

Aducem pe piata din Romania un nou standard de calitate, in materie de design interior exclusivist, fie ca vorbim de covoare, perdele sau accesorii. Ne bucuram sa putem oferi clientilor nostri produse de cea mai buna calitate si consultanta de specialitate, in ceea ce priveste amenajarile interioare.