Cum comand?

Comanda pe site:
Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online nu este necesar sa va inregistrati, dar va recomandam sa o faceti folosind o adresa de e-mail valida pentru a beneficia de reduceri si pentru a putea comanda cat mai usor pe viitor.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. 

Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi amplasat in partea de sus a paginii. Pentru a trimite comanda urmati pasii indicati in pagina si completati toate campurile obligatorii(doar pentru utilizatorii inregistrati). Pentru finalizarea comenzii faceti click pe "Comandati". In cel mai scurt timp de la efectuarea comenzii veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru confirmarea comenzii

Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea "Contul meu" in rubrica "Comenzi recente".
Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea contul meu.Politica de returnare produse:

Orice produs achizitionat online (la distanta) se poate returna fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului respectiv sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare iar returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C RUGVITY S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice,estetice, lovituri, pete, zgarieturi, semne de uzura etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C RUGVITY S.R.L. in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Conditii generale de returnare produse:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C RugVity S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Transport

Clientii nostri beneficiaza de transport gratuit pentru orice produs achizitionat online direct de pe acest site. Nu sunt incluse ofertele limitate promovate prin vouchere de diferiti parteneri.