Nume:
E-mail:
Telefon:
Mesaj:

Ataseaza pozele
Trimite solicitare
Interior in stil romanic, coloane ionice arcade mari, atentie la detalii. Un covor special in mijlocul livingului care sa puna mobilierul inchis la culoare.

Dormitor relativ mic dar care prin paleta de culori deschisa lasa spatiul sa respire foarte bine. Astfel il transforma intr-un decor odihnitor si placut.

Casa din perioada interbelica, tavan inalt, camere largi si incapatoare. Un viitor salon de infrunusetare cu o nota decortativa aparte.Reguli si modalitati de plata

Pasul 1
Discutati cu designerul firmei Rugvity pentru stabilirea detaliilor(numarul de camere, dimensiunea fiecarei camera in parte, metri patrati, modificarile dorite, stilul preferat, si alte detalii importante in crearea conceptului de design)

Pasul 2
Trimiteti pe e-mail completand nume, e-mail, telefon, mesaj cu detalii referitoare la lucrurile dorite iar in sectiunea “ataseaza pozele” se vor importa pozele cu locuinta dumneavoastra pentru a intelege mai bine spatiul vizat amenajarii.

Pasul 3
Se face plata unui avans (de regula 50% din totalul sumei calculate) prin O.P. (ORDIN DE PLATA)  se face apoi dovada de plata (se scaneaza chitanta sau factura)

Pasul 4
Se stabileste o intalnire cu echipa Rugvity impreuna cu designerul pentru a vizualiza spatiul si a clarifica detaliile conceptului

Pasul 5
Exista un anumit timp in functie de complexitatea proiectului, in care se va crea conceptual de design si simularile 3d

Pasul 6
Trebuie o discutie in urma vizualizatii conceptului de design si eventuale lucruri de imbunatatit

Pasul 7
Trebuie achitat restul de plata si clarificate ultimele detalii de concept pentru ca executia lucrarii sa poata incepe.